Verzending naar 200 landen

Wij zijn trots op onze samenwerking met internationale verzenddiensten en deze aan u kunnen aanbieden. Er zijn echter enkele locaties waar wij niet kunnen leveren komt u uit een van die landen dan nemen wij contact met u op.

Verloren/vermiste pakketten

Underscore Fashion B.V. is niet aansprakelijk als het verkeerde adres is opgegeven tijdens het afreken proces. Zorg ervoor dat uw factuur- en verzendadres correct zijn voordat u uw bestelling verwerkt. Als wij een fout hebben gemaakt in uw adres dan nemen wij de volledige kosten op ons en vergoede wij uw bestelling.

Verzenden buiten Nederland/België

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele aangepaste kosten zodra de artikelen zijn verzonden. Door onze producten te kopen, stemt u ermee in dat een of meer pakketten naar u kunnen worden verzonden en dat er douanekosten in rekening worden gebracht wanneer ze in uw land aankomen.

Levertijd

De levertijd verschilt per locatie. Dit zijn onze levertijden:

Locatie:

*Verwachte levertijd

Nederland/België

1-3 Werkdagen

Europe

5-10 Werkdagen

Verenigde Staten, Australië, Nieuw Zeeland, Canada

7-14 Werkdagen

Centraal & Zuid Amerika

10-20 Werkdagen

Azië

8-15 Werkdagen

Afrika

15-30 Werkdagen


Max verzendtijd – 30 werkdagen.
*Dit is exclusief de verwerkingstijd van 2-5 werkdagen.
*Alle verzendtijden zijn exclusief inklaring/douanevertraging.

Verzend informatie 

Zodra jouw bestelling klaar is om te verzenden krijg je een e-mail met daarin jouw persoonlijke track & trace code. Hiermee kan je je bestelling volgen en precies zien wanneer jouw bestelling afgeleverd wordt.

Wordt mijn bestelling in één pakket geleverd?

Het kan voorkomen dat je pakket in meerdere delen verzonden wordt. Dit hangt af van de grootte van jouw bestelling. Mocht dit voorkomen dan nemen wij daarover contact met je op.

Heb je nog andere vragen of opmerkingen die hier niet tussen staan? Stuur ons dan gerust een bericht of e-mail.


WINKELGARANTIE:

14 dagen geld terug garantie. Ben je niet tevreden over het product of past de maat niet zoals je wenst? Geen probleem je mag bij ons binnen 14 dagen zonder enige reden het product terug sturen.

Retourneringen die buiten de retour termijn van 14 dagen worden ontvangen, worden automatisch teruggestuurd naar de afzender.

Wanneer de retourzending is ontvangen en is goedgekeurd ontvangt u het aankoopbedrag terug op dezelfde wijze als u heeft betaald.                                

Om het bedrag teruggestort te krijgen dienen de retour item(s) in originele staat teruggestuurd te worden.

 

 

 

kvk: 81334842